Adatvédelem

Az adatkezelő

Az adatkezelő: Erberling Miklós EV

Székhely: 2017 Pócsmegyer, Muskotály u. 8.

Adószám: 66542007-2-33

Nyilvántartási szám: 35839715

 info@galloiron.hu, Telefon: 0630 2975842

Az adatkezelés célja

Üzemeltető a weboldal teljes körű használata, pl. termékértékesítésre irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, a termékek ellenértékének számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése, céljából kezeli az érintett(ek) személyes adatait.

Az érintettek köre

 A galloiron.hu weboldalon valamennyi vásárló érintett. A kezelt adatok: név, lakcím, E-mail cím, telefonszám.

Adattovábbítás

Az Adatkezelő a megadott Személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

 Tájékoztatjuk, hogy webáruházi vásárláskor az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg – például számlázás, kézbesítés, szállítás. A személyes adatokat az eredeti céltól eltérő célra (pl. direkt marketing, hírlevél küldés) nem használjuk fel, vagy az adatokat harmadik személy (nem adatfeldolgozó, hanem önálló adatkezelő) részére nem továbbítjuk.