Mint minden GALLO IRON termékünket így a madáretetőket is a paraktikum, stílusosság és a hosszú élletartam tükrében terveztük. Mivel fontos számotokra az esztétikum így arra törekedtünk hogy a kertetek dísze legyen egyész évben, és a madarak is bőséggel és kényelmesen tudjanak lakmározni belőle a téli hónapokban. 

 

  

Örömünket fejezzük ki hogy sokan választjátok a termékeinket. Rengeteg kertész, kertépítő és GALLO tulajdonos is ájánlja szomszédoknak, barátokanak és minket ez csak ösztökél hogy továbbra is 100%-os elégedetséggel legyetek mikor tőlünk vásároltok. Mindent értetek teszünk, hogy a kertetek még teljesebb legyen mikor a GALLO csapot választjátok. 

A kerti csapokat vízcsővel szerelve szállítjuk, azonban a vízoszlopok már meglévő vascsőre is felszerelhetőek!

 A terméket könnyen a helyére lehet állítani, fél - másfél óra közötti időráfordítással. 

 

A GALLO kerti csap beüzemelése a legegyszerübb! Az oszlop alján kiálló 40 cm-s vízcsövet kell kevés betonnal stabilizálni. A termék az összes szerelvényt tartlamazza: horganyzott vízcsővet, kifolyószelepet, gyorscsatlakozót. 

Az első néhány évben fából készítettük, majd 2016-tól fémre álltunk át hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani. 2017-től INOX csappal is büszkélkedhetünk. 

A GALLO újításaival mindig törekszik hogy változatos és trendi maradjon. 

                

 

 

GALLO IRON & LEGRAND